mandag 23. juli 2012

Regn ute - tørke inne....

Denne sommeren har hatt masse flott scrappevær - men det er bare det at jeg liksom ikke klarer å komme i gang med noe. Før så har det liksom "løsnet" når jeg først har fått satt meg. Har flere nye stempler og masse nytt papir som ligger og venter på at inspirasjonen skal komme. Dette kortet lagde jeg i forrige uke, og jeg føler liksom ikke at jeg kom helt i mål med det, men det får være som det er.

Jeg har brukt papir fra Pion Design, dies fra Memory Box, dies fra Marianne Design, stempel fra kort og godt, kreativ hobby og ukjent, blonde, osteklut, knapper og tags.






3 kommentarer:

  1. Lekkert kort, nydelig pyntet:)
    Nei det er ikke alltid scrappelysten og inspirasjonen er tilstede. Hos meg går det litt i bølgedaler nå.
    Ha en fin dag, klem:)

    SvarSlett
  2. Nyt sommeren og de små stundene med fint vær som vi har, gjør det du har mest lyst til, så kommer nok scrappelysten tilbake... Og skulle den ikke melde seg, så tror jeg jammen det blir kurs hos Papirpikene utover høsten, så da er du velkommen for litt påfyll av inspirasjon om det frister :-) Og kortet ditt, glemte nesten det, er absolutt flott!!!

    SvarSlett
  3. Herlig kort:) Pion har masse herlige mønsterark og jeg har blitt så glad i de snurreblomstene. Fikk nyeste nr av ett trykk her en dagen, så har startet min egen lille produksjon av disse
    Ha en fortsatt fin kveld

    Heidi

    SvarSlett