tirsdag 28. februar 2012

Blogcandy hos Papirpikenes verden

Har tilbrakt vinterferien på hytta i Folldal, artig å prøve min nye bil på en langtur. Hadde med meg massevis av scrappesaker som jeg ikke fikk somlet meg til å bruke, men tiden gikk så alt for fort med godt lesestoff og hyggelig selskap. Og for dere som ikke kjenner meg så godt, så kan jeg fortelle at jeg er av typen som reiser på vinterferie uten ski ;)

Nå er jeg vel hjemme og tilbake på internett og i bloggverdnen. Og i dag fikk jeg se at jeg helt har glemt denne lekre blogcandyen som er å finne hos Papirpikenes Verden. Er så heldig at jeg bare bor en knapp times kjøring fra Gjøvik, og bare formen tar seg litt opp så tar jeg nok turen innom butikken deres igjen :)

fredag 10. februar 2012

Jentekort

Jeg har massevis av promarkere og prima colors blyanter liggende, og jeg fant ut at jeg måtte prøve meg litt på fargelegging igjen. Dette motivet fra bildmålarna har jeg brukt prisma colors på, jeg ikke så veldig fornøyd, men har bestemt meg for at dette med fargelegging er noe jeg må øve litt mer på :) Papir og stempel er fra Papirdesign,  blingstenene er fra Tpc har også brukt dies fra Spellbinders.







torsdag 9. februar 2012

Recessed window card

Har laget dette morsdagskortet for ei venninne. Tutorialen på kortet finner du her, men jeg har justert litt på målene. Papiret er fra Papirdesign og fra Pion design. Har også brukt min nye dies fra Marianne Design, og blomster fra Storyteller.










søndag 5. februar 2012

Kort med papir fra Pion design

Går smått med kortlagingen for tiden, dette kortet lagde jeg også på treffet på Unik hobby. Papiret er fra Pion design, og jeg har brukt av pynt, blonder og blomster jeg har hatt liggende.